• nl

Stel hier uw vraag?

De idealé oplossing voor HORECA

Reprof introduceert REPKRIJT! Een betaalbaar plakbaar “krijtbord”, zeer eenvoudig aan te brengen op o.a. muren. Reprof print in wit of elke gewenste kleur uitingen naar wens.

Het bord / de ondergrond / de folie is vervolgens te gebruiken met normaal of vloeibaar krijt zoals gebruikelijk in de horeca, wisselende aanbiedingen, op locatie door u aan te brengen in combinatie met een logo of zelfs full colour prints.

Snel leverbaar, in ieder formaat, in ELKE vorm naar keuze! Afname vanaf 0,5 m2.

Graag tonen wij u samples!

Uitbreiding Bedrijfspand

Reprof is inmiddels 6 jaar gevestigd op de huidige locatie, door groei de afgelopen jaren en een grotere vraag naar meer productie capaciteit kon een aanpassing van ons pand niet uit blijven. De afgelopen maanden zijn er enorme stappen gezet, zo zijn o.a. de gehele voorgevel en de bestrating vernieuwd. Is er meer parkeer capaciteit en is een verruimde productie vloer in gebruik genomen. Tevens is afgelopen week is ook een nieuwe magazijnvloer van 400m² geopend.

Reprof schaft nieuwe machine aan: de Roland XR 640

De Roland XR 640 is Roland DG’s breedste en snelste printer/snijplotter ooit. Vertrouw op zijn uitzonderlijke printkwaliteit, veelzijdigheid en efficiëntie en geef uw concurrenten het nakijken. De Roland XR 640 is speciaal ontwikkeld voor de productie van grotere volumes. Door de seriële koppeling van de twee printkoppen worden in “High Speed”-modi snelheden van 21,6 m²/u gerealiseerd. Het toestel vuurt druppels in zeven verschillende groottes af en optimaliseert zo de beeldkwaliteit.
De Roland XR 640 werkt met ECO-SOL MAX2. Deze inkt is beschikbaar in negen kleuren, waaronder wit (Wh), metallic zilver (Mt) en licht zwart (Lk). Licht zwart zorgt voor egale grijsgradaties. Bovendien verbetert deze de stabiliteit van huidtonen en andere natuurlijke tinten.

 

Reprof opent servicepunt in Amsterdam

Om aan de grote vraag in Amsterdam te voldoen is recent een servicepunt geopend in de Rembrandt-toren. Producties met hoge urgentie worden hier ter plekke geproduceerd, een dagelijkse levering vanuit Veldhoven vult de verdere behoeftes in.