Services

Doordacht POS-materiaal verstaat de kunst van het verleiden
Soms komt u na het winkelen met allerlei spullen thuis die niet op je lijstje stonden. Herkent u dat? Een leuk shirt, het laatste woonmagazine of iets lekkers bij de koffie. Een groot deel van de aankopen in winkels bestaat uit impulsaankopen. Logisch dat u als retailer wilt opvallen met onderscheidend point-of-sale materiaal. Wij produceren voor tal van retailers, brands en reclamebureaus opvallend en praktisch winkelpresentatie materiaal. Maar er is meer.

Printservice

Reprof biedt een groot assortiment aan geprinte producten, oplossingen en services om toegevoegde waarde te creëren en aan de wensen van de opdrachtgevers te voldoen. Reprof heeft naast de laatste range aan printstraten, diverse grootformaat-machines en een hele reeks aan speciaalprinters in huis. Zo produceren wij alle producten on demand, ook beschikken we in eigen huis over alle gewenste print-finishing. Levering van kwalitatief hoogstaande producties zijn hiermee gegarandeerd. Het aanleveren van een digitaal bestand volstaat om uw productie snel te kunnen leveren.

Meer

Large Format

Reprof beschikt over drie grootformaat-machines, ieder met eigen unieke sterke punten. Zo produceren we standaard op minimaal 1200 dpi en is 2400 dpi mogelijk en zijn meer dan 40(!) materiaalsoorten voorhanden. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor waterbestendige, kleurechte prints. Het automatisch snijden van bijvoorbeeld stickers mogelijk, dat kan in ieder gewenste vorm en grootte. Onze printers bieden ieder acht kleuren waardoor een enorm groot kleurenbereik wordt gehaald. Ook is het mogelijk aan twee zijden te printen op grotere formaten, is wit printen (bijvoorbeeld op gekleurd of transparant materiaal) een van de vele opties. Unieke uitingen waarmee het verschil wordt gemaakt zijn hierdoor mogelijk.

Meer

Signing

Signing zijn allerlei diensten en producten die zich richten op visuele communicatie. Dit kunnen reclame- of presentatieborden maar ook zeildoeken of een uiting op een auto zijn. De mogelijkheden zijn ongekend! 
Signing is dan ook overal om ons heen. Winkelramen, vloerstickers, zelfs de uitingen op vliegtuigen… indoor, outdoor. In ieder formaat, opvallend of bescheiden. Van zeer grote lichtreclames, reclameframes, reclamezuilen tot een A4-bordje bij de vergaderruimte; signing is overal aanwezig. Reprof biedt oplossingen/producties en montages voor alle vormen van signing.

Meer

Packaging

Verpakkingen worden steeds belangrijker, niet heel vreemd… immers het beïnvloedt direct de verkoop van ieder willekeurig product. Naast de productie van bulkverpakkingen is het nu ook mogelijk kleine aantallen te produceren, indien gewenst voorzien van unieke of geheel gepersonaliseerde opdruk. De attentiewaarde van packaging wordt hiermee enorm verhoogd. In combinatie met fulfillment is het tevens mogelijk verpakkingen te voorzien van een begeleidende flyer en of product. Graag tonen wij u de vele mogelijkheden en unieke oplossingen.

Meer

Specials

Materialen voor gebruik in cleanrooms, keukens of operatiekamers? Reprof produceert deze in eigen huis. Ook unieke brochures voorzien van bijvoorbeeld laminaat en gedrukte braille zijn mogelijk. Verschillende papiersoorten in diverse afwijkende maatvoeringen in één boekwerk? Geen probleem! Lifesizers, vlaggen/uitingen van 10 x 10 meter? Wij hebben er ervaring mee en bieden de gevraagde oplossing!

Meer

Fulfillment

Gemak en zekerheid, dat wat u vraagt maken wij waar. Reeds vele jaren bieden wij een totaaloplossing: fulfillment. Van alles wat u als opdrachtgever bestelt, regelt Reprof het gehele traject. Reprof verpakt, verzendt en vertaalt dit naar een slim proces, wat in veel gevallen meer inhoudt dan inpakken en versturen. Ons fulfillment draagt bij tot een goed eindresultaat, voorraadbeheer en on call leveren maken hiervan deel uit. Fulfillment-oplossingen kunnen kosten besparend werken en bieden toegevoegde waarde. Hierbij wordt de foutmarge geminimaliseerd en geven innovatieve oplossingen een meerwaarde voor iedere organisatie.

Meer

Stickers

Reprof biedt de mogelijkheid razendsnel stickers te laten produceren, in een vorm naar keuze, zonder gebruik van dure stansmessen: waterbestendige, kleurechte stickers voorzien van een opdruk naar keuze. Ook unieke stickers met bijvoorbeeld NAW gegevens zijn zeer snel te produceren. Relatief nieuw is de mogelijkheid wit te printen. In combinatie met full-colour prints geeft dit een uniek/bijzonder eindproduct. Hiermee is het ook mogelijk stickers te voorzien van een print aan de plakbare zijde waardoor de sticker/uiting ook aan bijvoorbeeld de binnenzijde van een raam geplakt kan worden. Onze productiesystemen werken met milieuvriendelijke inkten, het aanbod aan te beprinten materialen is ongekend.

Meer

POS materialen

Reprof is dé ideale partner voor winkel- en retailketens. Als totaalleverancier met alle producties in eigen huis bieden we een same day service. Dit geldt niet alleen voor flyers of posters maar ook voor hangtags, raamuitingen, plafondborden, wobblers, schapstroken en alle andere POS materialen. Onze jarenlange ervaring en het breedste assortiment aan producten en diensten in de markt garandeert een optimale samenwerking met iedere marketing afdeling en realisatie van onmogelijke deadlines. Ook voor het verzorgen van een complete DM in combinatie met POS leveringen behoort tot de mogelijkheden.

Meer

Horeca

Specifiek voor de horeca is een brochure ontwikkeld met nagenoeg alle bekende artikelen zoals kliklijsten, vlaggen/beachflags, poster, klantenkaarten etc. Daarnaast is een aantal bijzondere producten door ons toegevoegd, één voor één unieke, speciaal op de horeca afgestemde items. Zo produceert Reprof waterbestendige, onscheurbare menukaarten en zijn unieke zeer betaalbare (zonder hoge kosten voor montage) muur- en of vloer uitingen leverbaar met een opdruk naar keuze mogelijk. Bedrukte vloerbedekking, stoepborden met een lichtgevende poster? Allemaal mogelijk! In ieder gewenst aantal, ook zeer lage zijn realiseerbaar!

Meer